Om oss

Om oss

Vi er en samle avdeling som organiserer medlemmer i mange forskjellige bransjer. Vi har medlemmer iblant annet industrien, bilbransjen, naturbruk, tannteknikere, asfalt- og veivedlikehold, varig tilrettelagt arbeid, arbeidsmarkedsbedrifter og folkemuseumet i hele Oslo og Akershus. I tillegg har vi medlemmer i byggeindustrien og tømrere, rørleggere, og andre fag som jobber på byggeplasser på Romerike og i Follo.

Er du i tvil om hvor du skal være medlem er det bare å ringe oss. 

Foreningen har kontor i Nannestadgata 2b i Lillestrøm og er til daglig bemannet med leder, kontormedarbeider og organisasjonsarbeidere. Vi kan tilby rådgivning, veiledning og hjelp både på telefon/internett, ved besøk i bedriftene og vi tar imot besøk i våre egne lokaler.

Avdelingen arrangerer kurs og opplæring for tillitsvalgte, samt andre aktiviteter som konferanser med aktuelle temaer. Slike temaer kan være lønnsoppgjør, en spesifikk bransje eller utfordringer som våre medlemmer og tillitsvalgte møter i hverdagen.

Vi er ofte med på medlemsmøter og årsmøter på våre medlemsbedrifter, og holder også en del informasjonsmøter for nye medlemmer, og de som vurderer medlemskap.